Neobyčajný dom – Bien-Zenker.arte

  • 22. 4. 2008

[caption id="attachment_9880" align="alignright" width="300"]Neobyčajný dom - Bien-Zenker.arte[/caption]

Známa talianska spoločnosť Pininfarina, ktorá už vytvorila legendy z automobilov značiek Ferrari, Maserati či Alfa Romeo, teraz zrealizovala v spolupráci s nemeckým koncernom ELK – BIEN – ZENKER neobyčajný model domu – Bien-Zenker.arte. Výsledok ich tvorivej spolupráce je kombináciou funkčnosti s inovatívnym rozdelením priestoru. Dom možno, pomocou pripraveného konfigurátora, prispôsobiť individuálnym požiadavkám.

Kombináciou rôznych rodinných centier a bytových modulov si môže každý zostaviť vlastný, jedinečný variant. Dom BienZenker.arte tak vždy prekvapí novou architektúrou, nezvyčajnými tvarmi a rozmanitosťou vnútorného usporiadania priestoru.

Dynamické vedenie línií, ktoré vzniká členením strechy, šesťuholníkovým rodinným centrom a rôznymi obytnými modulmi, je zvýraznené elegantnou dvojfarebnou fasádou a veľkými presklenými plochami. Interiér domu sa vyznačuje veľkou pôdorysnou plochou a vysokými miestnosťami. Vyvážené proporcie a premyslený pôdorys garantujú útulné a harmonické obytné prostredie – BIEN-ZENKER.arte je perfektnou kombináciou otvorenosti a súkromia. Rodinné centrum ponúka voľnosť a otvorenosť, obytné moduly garantujú rodičom a deťom zodpovedajúce súkromie.