Plánujete presťahovať svoju firmu? Počkajte, Digital Park 2 sa už stavia!

  • 28. 10. 2007

[caption id="attachment_9946" align="alignright" width="300"]Plánujete presťahovať svoju firmu? Počkajte, Digital Park 2 sa už stavia![/caption]

Digital Park je moderným administratívnym komplexom v strategickej lokalite na Einsteinovej ceste v Petržalke. Jeho špecifickým znakom je neobvykle nízky koeficient zastavanosti pozemkov a vysoký podiel oddychových zón. Prvá časť projektu bola zrealizovaná s celkovými investičnými nákladmi viac ako 16 mil. EUR, a bola skolaudovaná v septembri 2006. Priniesla na trh 10 tisíc m2 kancelárskych priestorov. Autorom II.etapy projektu je známy architektonický ateliér CMA (Cigler Marani Architects). „Druhá etapa bude dokončená v prvom kvartáli 2009 a už v súčasnosti má svojich prvých nájomcov z IT sektora, poisťovníctva a bankovníctva“, hovorí Juraj Šaštinský, riaditeľ odboru real estate Penta Investments.

Projekt pozostáva zo 4 vzájomne prepojených budov, ktoré spolu poskytnú vyše 40 400 m2 prenajímateľnej plochy, z toho 36 000 m2 kancelárskej. Zvyšok predstavuje kantínu, dve kaviarne a niektoré služby, pričom v susedstve sa nachádza nákupno-zábavné centrum Aupark s veľkou ponukou obchodov a gastroprevádzok. „Veľmi dôkladne sme sa venovali konceptu architektonického výrazu, vybaveniu budov a porovnávali sme podobné projekty nielen v Bratislave, takže budeme môcť pri porovnateľnej výške nájomného poskytnúť ďaleko vyšší štandard ako iné projekty,“ podčiarkuje J. Šaštinský. „Osobitne chcem zvýrazniť tri výhody, ktoré tento projekt zaraďujú mimo akúkoľvek bratislavskú konkurenciu, a to, že celý koncept z hľadiska vnútorného riešenia a použitých technológií vyhovuje všetkým kritériám európskeho štandardu A-class, ďalej strategická poloha s dopravným napojením a nadštandardné možnosti parkovania,“ dodáva J. Šaštinský. 

Digital Park má priame diaľničné pripojenie v smere na letisko v Bratislave a vo Viedni, do Maďarska, do ČR alebo na Trnavu do Poľska a na východ, rovnako ľahko je dostupné centrum mesta. Tisícka parkovacích miest znamená približne jedno na 35 m2 kancelárskej plochy. Vnútorný priestor je veľmi variabilný a každé podlažie môže byť rozdelené na menšie samostatné celky od 200 m2. Prepojenie budov umožňuje firmám flexibilný nárast kancelárskej plochy nielen vertikálne, ako je to vo výškových budovách, ale aj horizontálne až do 5 000 m2 na podlaží. 

Hlavné výhody:

  • lokalita a dopravné napojenie
  • najlepší pomer parkovacích miest k nájomným plochám
  • technické vybavenie európskej A class
  • reprezentatívny dizajn
  • vysoký štandard nájomníka

Viac informácií?
Digital Park Einsteinova, a. s.
Križkova 9
811 04 Bratislava
tel.: +421 2 577 88 459
digitalpark@digitalpark.sk
www.digitalpark.sk